sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Aikaisella linnulla on turvonneet silmäpussit

Voitteko kuvitella: olin tänään ylhäällä ennen kahdeksaa. Sunnuntaina. Se on kummallinen motivaattori tuo viimehetkenpaniikki. Sain jotain kirjotettuakin, mutta yhteisessee on edelleen kesken. Kyllä me se palautuskuntoon huomiseen mennessä saadaan toki.

Siksi niin aikainen aamu, että mun olis pitänyt tehdä periaatteessa tämän aamun työt jo eilen, mutta eilen minä nukuin väsymystä pois, pakkasin, siivosin, matkustin, kummastelin vaaveja, jumituin lukemaan netistä Kuukausiliitteen innoittamana kamalia lahkojuttuja ja ettimään koiran nimiä.

Sen takia siis melko lyhyet yöunet, kun lahko vei mennessään ja tänään vei narratologia heti kahdeksasta lähtien.

Kerrompahan vain, että pimeässä yön keskellä pentujen lutkutusäänet saa kummallisia sfäärejä. Mutta toisaalta oli sopivan hereilläpysyttävänäky aamulla, kun heti sängystä pystyi tarkkailemaan möyriviä vaaveja. En edes nukahtanut torkutusten välillä.

Olen ruvennut melkein vakavasti harkitsemaan Lyyli-vaihtoehtoa tyttökoiralle. HAHA. Johtuu ehkä siitä, että sen lylleryys korostuu sen kaks kertaa pienemmän isoveljen rinnalla. Tällä hetkellä se on muhkea. Vaikka pahahan se on sanoa viiden päivän elämisen jälkeen.
Mutta hei, heitelkää ihan oikeasti nimiehdotuksia! Selasin jo koirien nimipäiväkalenterinin läpi. Siellä iski silmään vain lållerot urostennimet. Nartuille on ihan tyhmiä nimiä.

Lahkosta vielä. Oli jännittävää, kun kuulin että kyseisen lahkon alin ryhmittymä (hierarkkisesti rakentunut, nääs) oli joskus vuosia sitten käynyt myös Vapiksella niiden bändin kanssa. Sitten seuraavana päivänä ne oli pahoitelleet, kun yks niiden ryhmän naisista oli todistanut - kokoustilanteessa. Siellä naisten nimittäin pitäisi pysyä hiljaa ja puhua vain yksityisesti tai naisten kesken.

Ja tuo oli vielä ihan kevyttä kamaa.
Mutta lukekaa ihmeessä uusimmasta Kuukausiliitteestä, ja netistäkin löytyy paljon. Laitan tähän nyt linkkejä, kun eilen tuli surffailtua niin myöhään.

Uutinen aiheesta
Samasta lahkosta MOTin tekemä ohjelma vuosi sitten - lukekaa käsikirjoitus
Omalla nimellään esiintyvän uhrin blogikirjoitus
Lahkosta eronneiden sivusto
Keskustelufoorumi aiheesta
Pätkä "Läskit lähtee"-puheesta
Lahkon johtajan vastine Kuukausiliitteen kirjoitukseen
ja vielä keskustelufoorumilta poimittu lahkon johtajan lähettämä kirje jäsenille menneen läskikampanjan tiimoilta.

Eihän sitä uskoisi joo. Jännittävää oli myös se, että löysin meidän kaapista Mirden vanhan levyn, joka on just niiden vierailleiden maitobaarilaisten. Bändin johtohahmo on nykyään töissä lahkon johtajan yrityksessä kuten muutama muukin bändin jäsen.

 Minua nyt vain sattuu kiinnostamaan.

3 kommenttia:

Maijukka kirjoitti...

LYYLI?? En ite ehkä olis ekana miettinyt sitä mutta mikäs siinä. Etkö tosiaan halua Riesaa? :D Tai ehkäpä Raisaa idolisi mukaan XD Oon koittanu kans miettiä ihan kauheesti!

Lahko on pelottava sana.

pikku-oRkki kirjoitti...

Haha, heitin Toumolle Raisanki ehotukseks : D
ja tänään iskä heitti ilmaan Typyn. Sekään ei ois paha, aika sellanen ytimekäs ja sopivan terävä. Ja kertois ainaki sukupuolen.

Anonyymi kirjoitti...

Typy :D