sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Suuri Synnytysodotus

Olempa ollut pitkään blogaamatta, anteeksi siitä!

Torstaina olin riennossa kasista kymmeneen, ja sen jälkeen sain kestitä yövierasta aina perjantai-iltapäivään, joten ei ole tullut blogailuväliä. Istuin luennoilla ja keskustelemasta kirjasta, kirjaston lastenpuolella lukemassa koirakirjoja ja nuortenillassa kuuntelemassa juttuja. Perjantaina hylkäsin kouluhommien teon ja siivosin ja ootin Tumppaa samalla ku Maijukka datisteli.

Eilen käytiin kirkolla leirimuisteloissa ja sitten pariskuntapikkujouluissa, joka oli melko lålleroa vaikkakin ihan hauskaa. Yllättäen inttijutut oli kuuma puheenaihe. Ei voitettu Aliasta, vaikka jossain vaiheessa oltiin jo johdossa. Tumppa teki myös täydellisen piiraan, josta se oli mielettömän ylpeä.

Nyt mulla on kaks juttuu mitä ootan:

ruoka, koska meillä on perhepäivällinen, suuri itsenäisyyspäivän menyy (vaikka päivä onki vasta huomenna) ja täällä on törkeen hyvät ruuan tuoksut. Kirde ja äippä on puuhaillu keittiös koko päivän. Ja se menyy on oikeesti kirjotettu papereillekkin, jotka on ruokapöydällä. Ihan ku ravintolas, heh.

synnytys, joka on siis edellistä paljon oleellisempi.
Neekku ei ollu niin valtava mitä kuvittelin muiden puheista, mutta kun sitä rupes vähän koskettelemaan, niin maha oli melko tujakkana ja alimmat rinnat roikku. Se oli myös tosi hellyydenkipeä eikä yhtään möksöttäny, vaikka olin pitkään ollu muualla.
Pentuloota on rakennettu ja pyyhkeitä ja sanomalehtiä kannettu hollille ja sakset ja muut instrumentit steriloitu ja kirjoista opiskeltu synnytysosiot ja Neekku pesty ja harjattu ja mahakarvat ja kynnet lyhennetty - NIIN ETTÄ VOISKO NE PENTULOT JO SAAPUA???!?!?!?







En jotenkin usko kunnolla vieläkään ennen ku näen.

Peukkuja saa pitää!

Ei kommentteja: