keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Viikon mittainen elämä

Nyt on tämä vuosi pulkassa opintojen suhteen. Tai oli jo eilen, mutta se aiheuttikin sen, että tänään palkitsin itseni olemalla varsin hyödytön. Katsoin kuulokkeilla monta jaksoa Dr. Housea (koska niitä ei ole tullut katsottua pitkään aikaan, vaikka on paljon rästissä) ja vahdin pentuloita samaan aikaan.

TypyLyyli saavutti tuplapainonsa jo päivän etuajassa, Cosmo tulee vähän jäljessä. Ne lihoo ne kasvaa ne vahvistuu. On itse asiassa tosi jännittävää seurata niiden kehitystä. Tänä yönä tulee tasan viikko elossaoloaikaa täyteen. Vielä toinen mokoma, tai sit muutama päivä, niin niiden silmät ja korvat alkaa avautua. Luulen et TypyLyyli ehtii ensin.
Ne ryömii jo paljon määrätietoisemmin. Tänään melkein näytti kuin toinen olis yrittänyt nousta huterasti jaloilleen - mutta sitten se kierähtikin selälleen. Leikkasin eilen niiden pikkuruisista kynsistä terävät päät pois.

Eilen ulkona oli hienon valkoista, mutta se ei ollut vielä mitään verrattuna tähän päivään. Joka paikka ihan valkoinen ja kaunis ja ihmeellinen. Ihan ku olis jossain joulumaassa, oikeesti. Eikä edes kylmä, koska olin tarpeeks vuorautunut.

Mutta se siitä. Josko huomenna saisin aikaseks laittaa tänne jotain kuviakin. (Sain uuden akun kameraani!) Ja muutenkin tehdä jotain hyödyllistä kuten esim ruveta joulusiivoon. Jee.

ps. Järkytyin eilen, kun tajusin että joulu on jo ens viikolla. Hurjaa. Se tulee aina niin nopeesti.

3 kommenttia:

Maijukka kirjoitti...

Tuleeko siitä nyt sitten lyyli lyllerötyllerö?

Se on ensiviikolla MITÄÄÄ???!!!

Tumppa kirjoitti...

sulla on loma ni sillon TÄYTYY olla myös hyödytön.

pikku-oRkki kirjoitti...

En tiedä MIKÄ siitä tulee, kun kukaan ei oo ehdotellu mitään ja oon niin huono päättämään yksin!
Enkä oo kyl ees aktiivisesti ajatellu.
Se on nyt työnimenä TypyLyyli. Tai vaan Lyyli. Paremman puutteessa.

Oikeesti ne vois olla Ohukainen ja Paksukainen!