perjantai 10. joulukuuta 2010

Viimeiset väsyneet päivät

Unohdin muuten mainita pentukertomuksessa yhden oleellisen seikan: veren hajun.

Sellanen oikein rautainen, pistävä veren lemu. Se jäi tuoksuna mieleen tosta kaikesta. Ekan kerran se lemahti sillon kun yritin rauhotella Neekkua ja pidellä sen päätä kotona, kun se yritti hulluna ponnistaa. Eläinlääkärillä se lemahteli vähän väliä. Pennutkin hais siltä vielä jonkun aikaa, ainakin vielä sillon kun kuljetettiin ne kotiin rintaa vasten.

Tuli vain mieleen, kun eilen se lemahti jostain syystä rappukäytävässä. En tiedä miks. Mutta tuli kyllä hetkeks tosi kumma olo.


Eilisestä vielä se, että voi ihme kun mua nukutti! Kahdesta kurssista oli vikat luennot aamulla ja sen jälkeen mulla oli lähestulkoon koko päivä aikaa hoitaa vikat hommat. Mut ei. Mua vaan nukutti, nukutti, nukutti. Monta tuntia sujahti ohi jossain ihme horroksessa torkkuessa. Epäilen, että alkuviikon odotus-jännitys-koitos oli ihan oikeasti henkisesti niin kuluttava (ilmeisesti), että nyt varmaan palaudun hiljalleen.

Loppujen lopuksi siis palautin yhden analyysin tunnin ja vartin myöhässä (millä tosin ei oo suurtakaan väliä, mutta kuitenkin). Ihan kun niitäkään tuntia ja varttia ei ois voinu jostain napata aiemmin. Sitä paitsi en usko, että toi oli edes kovin paljon ensimmäistä versiota parempi. Mutta no. Kurssi suoritettu.

Pian olis vielä viiminen luento tältä vuodelta, tai se on kyllä oikeastaan haastattelu, ja sitten pitäis saada vielä valmisteltua yhteisessee, johon olen suoraan sanottuna keskittynyt hävyttömän vähän eli käytännössä en yhtään.

Kai sitä vois yrittää tehdä jotain tähän saamattomuuteen liittyviä uudenvuodenlupauksia, mutta enpä taida. Jos parannan tapani, niin tuskin se millään lupauksilla onnistuu.

Eilen söin ekan kerran jouluruokaa tänä jouluna. Laatikot maistu niin eineksiltä, että rupesin miettimään josko olisinkin hurja ja tekisin ne ite tänä vuonna! En tiedä, rupeisko äippä siihen hommaan nimittäin.

Illalla kattomaan musikaalia, jossa tuttu näyttelee. Huomenna joululomalle - ja pentuloiden hoitoon. Tai emon hoitoon. Tai katselemaan kun emo hoitaa pentuloita. Miten vaan. Jipii!

1 kommentti:

mirjami kirjoitti...

Joo, tehdään vaan alatikot ite! Voin osallistua :)