keskiviikko 29. huhtikuuta 2009

Ihan himoraskasta.

Jarppa totesi tänään, että mun pitää olla viulunharjoittelussa hyvin eläimellinen.


J: "Sulla pitää olla norsun kärsivällisyys, satakielen musikaalisuus ja pantterin ketteryys."


Ja jotain muitakin hienoja metaforia, mutta unohdin ne matkalla konsalta ruotsinluokkaan.

On kuulkaa ihan himoraskasta. Eilen illalla oli raskasta, koska käytiin syömässä kreikkalaisessa (siellä ei ollu ennen meitä ketään syömässä håhå), ja siellä on niin jumalattoman isot annokset. Ne kun vetäsee, niin yrjö lentää. Oikeesti. Ei oo varmaan ku kerran aikasemmin tullu sellanen olo, että 'nyt yrjöön jos syön yhtään enempää'. Ja se edellinen kerta oli Jyväksessä yhessä pizzeriassa. En ees tie, miten se oli niin raskasta, kun ei se ollut edes erityisen iso pizza. Mut söin kaiken!

Eilen en ihan. Vedin pitaleipää ja tsatsikia ihan hulluna kyllä. Sit jälkkäriks otin 'jogurttia manteleilla ja hunajalla', ja olin vähän silmät selällään, kun se tarjoilija toi sen annoksen: se oli ennemminkin hunajaa jogurtilla ja muutamalla mantelirouheella. Ihan kauniin näkönen annos kyllä. Mutta MELKOSEN makea.

Ja tänään on raskasta, koska kaikki menee ihan väärin. Meidän rumpali oli murtanut kädestään jotain niveliä sählyssä, ni se ei voi tulla huomenna soittamaan. Pääsis kyllä, muttei voi soittaa, ni eipä paljoo hyödytä. Uaaaaarh. Onko pyllystä vai onko perCstä. Arsesta. Byäääh.

Että saa nähä, miten tämä tilanne tästä kehittyy. Ei tuu mitään, jos ei saada ketään rytmistelemään, tosi kuivaa. Jos jaksaisin välittää samalla tavalla ku joskus ennen, ni alkaisin varmaan itkemään. Mutta jotenkin otan nykyään asiat paljon vähemmän suoraan iskuina sydämeen. Sitä voi sitten miettiä, onko se hyvä vai huono asia.

Ja ku Sepi on vielä hyvä rumpali! Meillä toimii aina hommat sen kanssa!

Että Klara Vappen vaan ja tervetuloa huomenna toritelttaan mm. klo 00:00-00:30 ja 02:00-02:30. Kuuntelemaan mm. mun ulinaa.
Voi elämän kevät, ei kyllä lähe oikein nyt. Mun innostus kuoli poooooois.

EDIT// <33333 Ooo, Jennin kaveri muslusta pelasti meidät! Se oli sillon temppeli24h:ssa soittamassa meidän kanssa ja nyt se uhrautuu! Kuinka ritarillista! jee! Voin nukkua yöni rauhassa.

3 kommenttia:

mirjami kirjoitti...

Ai sää keskellä yötä siellä laulat? No huh huh. Ehkä laitan jonkin valepuvun, ja tulen ;)

Maijukka kirjoitti...

hahahaaaa muistan sen pizzeria reissun. :DDD olit vaan päättänyt syyä koko pizzan kerralla.

Henni kirjoitti...

NO OHO. Hups. Pitääpä korjata :D