sunnuntai 5. huhtikuuta 2009

Ilmojen halki käy terroristin tie

Ihmiset: olen HYVIN pettynyt teihin, silla haasteeseen on tullut vasta nelja vastausta! Jos ette saa ainakin viela kolmea kasaan, niin melkoisen huono esitys. Havetkaa.

..ja nuhteiden jalkeen hieman mukavampiin aiheisiin! Kuten loppupaan aakkosten puuttumisesta saatatte ehka huomata, en ole keskuudessanne Suomessa vaan meidan hotellia vastapaata olevassa Internetkahvilassa HOHOHO (ei oo ruotsalaista o:ta, NYYH!) Ei oo mikaan kovin ihmeellinen paikka, mutta hoitaa asiansa ja pitihan nyt tamakin tulla testaamaan :D

Oon pitany ahkerasti muistiinpanovihkoa koko ajan hollilla ja siita on tullu mulle melkeinpa jo tapa. Oon aika yllattynyt, ettei ollut edes sen vaikeempaa. Vihrea vihko on siis palvellut hyvin ja nyt siella on tahan mennessa merkittyna kaikki, mita on tullut tehtya ja nahtya taalla LONTOOSSA. Ohm.

Alotetaan kuitenkin alusta.

Siis perjantai.

Jotain mysteerista tapahtu heti ennen ku matka paasi edes alkamaan, eli mun uusi, joululahjaksi saatu kelloradiomotikka petti ensimmaisen kerran. Siina oli aika asetettu oikein ja se oli heratystoiminnossa, mutta se ei silti herattany mua. En tieda vielakaan miks, mutta yhta kaikki, taksi oli tilattu viideksi ja aippa tuli herattamaan mut puolelta, etta mita ma kuppaan. Mutta selvisin autoon ajoissa, eli osaan siis olla vallan ripea, jos vaan tahdon. Aamupala tosin jai vahan kesken ja jogurtin soin taksissa samalla, ku haettiin siskoksia ympari Kuopioo. Molemmat naytti ihanan freeseilta ja hyvinlevanneilta, haha. Taksikuski oli muuten sopo, silla oli renkaat korvissa.

Parasta oli SE, etta aamusta oli kunnon rantalumisade ja oli huippua nousta koneeseen ja lahtea sita pakoon! Lallaspoo! (en saa tehtya nailla nappiksilla sellasia hymioita mita haluisin, voe vitalis)

Helsinkiin lennettiin ongelmitta, mutta dramaattisuus alkoikin vasta sitten, jahka oltiin jo noustu Lontoon koneeseen ja istuttu paikoillemme. Ensin lentaja (joka oli muuten nainen. Olin just sanonu Mirkulle edellisella lennolla, etta onko naislentajia, kun ne kapteenit tuntuu aina olevan miehia, mutta vastaus tulikin sitten nopeasti, eli kylla, myos naisia on lentokoneiden ohjaimissa) ilmotti, etta koska Lontoossa on sumuista ja lisaksi ruuhkaista G20-kokouksen ja isojen kihojen takia, niin lahto saattaa pahimmassa tapauksessa siirtya jopa kolmella tunnilla. Sit istuttiin koneesssa jonkun aikaa, mut lopulta ne paasti meidat takasin lentokentalle odottamaan, koska ne ei pystyny tarjoilemaan koneessa ruokaa viela, koska jos lahtolupa tulis, niin pitas olla heti valmiina nousemaan.

SITTEN, kun ulostauduttiin koneesta ja mentiin siihen lentokenttabussiin, niin siina odotti poliisi ja se meni hakemaan viimisena jonkun tumman arabialaisen nakosen tyypin sielta koneesta, joka tuli suht vastustelematta sen matkaan. (Koomisinta oli se, etta se poliisi oli luultavasti Pasilan asemalta, ja voitte arvata mita juttuja iska kerto sen koko matkan lentokentalle.) Mutta se oli oikeesti tosi hamaraa! Me aateltiin, etta koko se sumu ja G20-juttu oli pelkkaa hamaysta: oikeesti niiden piti vaan tutkia se lentokone jostain syysta, koska loppujen lopuks ei taidettu odottaa kentalla sit varmaan tuntiakaan, ku jo noustiin koneeseen uudestaan. Hirveeta pimitysta. Tai ehka niiden piti siks olla mysteerisia, ettei se tyyppi arvais!

Finnair antoi jopa etusetelin jokaiselle matkustajalle sen viivastymisen takia, eli saatiin ostaa 17egella ruokaa kahvilasta per nena. Ja koska 17x5 on ihan hyva maara, niin ruokaakin tuli tarjottimille kivasti (tosin se kahvila olikin kylla kallis). Ja oltiin hyvin tehokkaita, koska kokonaissummasta jai vaan 10senttia vajaaksi! :D

Lentokentta oli muuten tosi hiljanen sillon, kun mentiin sinne takas odottamaan. Se oli outoa, kun yleensa siella on kauhee hulina ja vilina ja hirmuna lossia. Ehka sielta ei vaan just silla hetkella ollu lahossa yhtaan konetta?

Alkumatka oli siis odottelupainotteista: odottelua lentokentalla ennen Helsingista lahtoa, odottelua ilmassa ennen kun paastiin laskeutumaan Lontooseen, odottelua viela laskeutumisen jalkeenkin ennen ku paastiin parkkeeraamaan ja ulostautumaan koneesta. Selvasti meidan paiva, lol.

Koska Kirpulla on kiire nukkumaan (en ymmarra ;D), niin en voi nyt kirjottaa enempaa. Taalla kahvilassa on sairaan Qmakin. Huomenna shoppailee Oxford Streetin ja Covent Gardenin liepeille. Oita ny, ja haasteeseen kaivataan lisaa vastauksia, tai muuten..

1 kommentti:

Henni kirjoitti...

oho. yllätyin suuresti kun olitkin sieltä kirjoitellut. Antaisin muuten ideoita, mutta en tiedä mitä antaisin. :> Kirjota sun addiktioista jotain :DD