keskiviikko 1. huhtikuuta 2009

Bussikansaa ja viimeinen koetus

Voi saakeli, kirjottelin äsken pitkät litanjat Tiitu Takalosta ja sen sarjiksista ja kaikesta ja sit mulle kävi Bloggerissa ekan kerran moka: ekaa kappaletta lukuun ottamatta kaikki teksti pyyhkiytyi pois, ja sit tää ehti JUST tallentaa sen! Että sinne meni sekin uurastus. Inhoon tällasta. Ei tee ikinä heti perään mieli kirjottaa samoja juttuja toiseen kertaan. Että jäi Tiitun esittelyt nyt vähäks aikaa sitten..

Konsalta lähtiessä keskustaan päin oli ihana kevät. Se on aina hassua, miten eri fiilis on kävellä paljaalla asfaltilla kuin asfaltilla keskitalvella. Ja nyt asfaltti on suurimmaks osaks jo näkyvissä!

Kesken kaiken, kun olin ottamassa vuoksenpiirakoita pussiin Veljmiehessä, mulle selvitettiin puhelimessa ovulaation käsitettä. Naisen toiminnot on kyllä mysteerisiä. Mutta ei siitä sen enempää. Liian rankkaa tätä lukeville miehille (ja mulle).

Kävin palauttamassa sen BR:n ja Makuuni oli taas ihan tyhjänä. Jäin huomaamattani lagaamaan sinne varmaan yli vartiksi vaan kattelemaan niitä leffoja (Neekku kaipas hellyyttää, se tuli pöydän alle mun silitettäväks 8)) ja mietin, miten paljon oli kaikkia mitä tahdoin nähdä. Sit kun on ne lomautukset, niin jonkun päivän voisin pyhittää pelkille leffoille. Oisko vähän hienoo.

Tänään tiedostin kaikki ihmiset bussissa ihan omituisella tavalla. En tiedä, miks kattelen niin tarkkaan ihmisiä, jotka ei liity muhun mitenkään, ja jotka ei ton jälkeen luultavasti tule olemaan enää minkäänlainen osa mun elämää. No kuitenkin, siellä oli esimerkiksi yks blondi nuori nainen, jolla oli pinkit kengät, pinkki Björn Borgin laukku, pinkit nahkasormikkaat ja sitten se oli ostanut golfmailan, jossa siinäkin oli tyylikkäästi mustaa ja pinkkiä. Sitten siellä oli pariskunta, jonka näin jo eilenkin: nainen oli tosi lyhyt ja pieni, tumma aasialainen, hirmu kaunis, ja sillä oli superisti kauniimpi pieni poika, jolla oli ihan IHANAT tummat kauriinsilmät ja voi elämä sitä katsetta! O_O Sen naisen mies sen sijaan oli tosi perinteinen suomalainen ruma mies. Huomattavan isokokoinen, lyhyt vaalea siilitukka, niskamakkarat, perunanenä, kyl te tiette. Ulkonäöllisesti ne oli vaan jotenkin tosi vastakkaiset. Ehkä rakkaus yksinkertaisesti vaan on sokea, mutta en voi sille mitään, että tuli heti vaan mieleen, miten sekin mies on varmaan käynyt hakemassa emännän jostain Thaimaasta Suomeen lupaamalla elättää sen tai jotain. En mä tiedä. Oon kyyninen :D Mutta se poika ei ainakaan näyttäny yhtään niiden tuotokselta, sen on pakko olla toisesta isästä.

Sitten muistan ainakin yhden toisenkin pariskunnan, koska ne naiset oli niin samiksia, että samiksempia saa hakea: molemmat oli isokokoisia, tukevahkoja, molemmilla oli samanmalliset vaikkakin hitusen erilaiset lippalakit, molemmilla saman värinen tumma tukka, samanlainen lyhyt leikkaus, lävistyksiä, jnejne. Toisella tosin oli lökärit jalassa, ja se oli muutenkin varmaan se niiden parisuhteen 'maskuliinisempi' osapuoli.

Mihinköhän mä oikein tällä kaikella bussikuvauksella pyrin?

Matikanlukeminen odottaisi (ENÄÄ YKS KOE!!), mutta yritän kovasti pitkittää sen alottamista, koska ahdistaa se, että kun yritän lukea niin iskee vasten kasvoja tajuaminen siitä, miten en osaa tai ymmärrä mitään ja sit on kauheeta, ku huomenna kuitenkin on koe.

Opettelen derivoinnin hyvin, niin sit voin joka tehtävästä saada ainakin yhden pisteen, kun derivoin ne. Kokeiltu ja toimivaksi havaittu. Jee.

Vois oksentaa, jos ei olis fobiaa.

JA! Tänään oon niiskuttanut ja EN MUUTEN ALA jos tuun just kipeeks :(( Ei NYT, ei NYYT!

Helkkari, ei ees 48tuntia enää Lontooseen! OMFG!

2 kommenttia:

maiju kirjoitti...

inhoan sanaa puolukkapäivät :---D mutta asia oli se, että bussissa stalkkaus on parasta! ja muutenkin ihmisten tarkkailu. ihmiset on jänniä.

mirjami kirjoitti...

No toivottavasti ovulaation kuvaus ei jättänyt hirmuisisa traumoja. Se nyt on vaan elämää :D.
Huomenna Lontooseen! Jeeeeeeeeee!!!!
Mäkin aina haluisin oksentaa ahdistuksissani, mutta ikuna en oo sitä toteuttanut. Tulee vaan sellanen "voisinpa oksentaa tämän kaikena ulos"-olo.