torstai 3. syyskuuta 2009

Se riesoilla-kyllästetympi sukupuoli

Tänään leikin pienesti aikaansaavaa ostamalla VR:n opiskelijakorttiin uuden lukuvuositarran (vaikka vanha olis ilmeisesti ollut voimassa tän kuun loppuun asti), ilmottautumalla penkkarivapaaehtoiseksi (lähinnä aattelin luikautella, jos tarttee) ja lukemalla vähän katkonaisesti uskontoa. Mun merkinnät rupee olemaan vähän tylsiä, kun kökötän vaan sisällä nenä kirjassa, enkä tee mitään. Sitä paitsi aihekin oli tänään tylsä, ei mua oikein kiinnosta joku luterilaisen kirkon hallinto ja talous. Jee.

Kävin mä kyllä myös avustamassa Maisaa TopTenissä, löysin sen poikaystävälle tuliaisleffan. Ja sorruin siinä samalla ostamaan neljä DVD:tä (tai kolme, yhdessä oli kaksi leffaa niin se tekee neljä) - mutta kun ei maksanut paljoa! Niitä neljän euron leffoja on niin helppo ostaa, kynnys on pieni. Sit heti jos menee kuuteen tai kaheksaan euroon, niin pitää miettiä jo kahesti. Ja useimmiten jää ostamatta. Koska aattelen, että ne kuitenkin saa kohta neljällä.

Oi, siellä oli hirveesti leffoja, missä olis ollu ihanaihana Tony Leung, mutta kun ne oli just jotain kuutta ja kaheksaa. Niin en raaskinu. Ja joku oli ryöstänyt sen nimenomaisen leffan, mitä viimeks katoin. Joten se siitä. Nyyh.

Mun puhti rupes takkuilemaan keskellä päivää, kun naiseus päätti taas vaiheeksi muistuttaa olemassaolostaan. Minusta tämä on edelleenkin niin väärin. Miksei miehilläkin ole jotain tietyn syklin välein toistuvaa riesaa??

Ja sitä paitsi, ainakin joissain yhteyksissä naiseuden ajatellaan symboloivan elämänvoimaa - mutta miten helkkarissa veren vuotaminen kertoo yhtään mitään elämänvoimasta?!

Valistakaa tyhmää.

7 kommenttia:

mirjami kirjoitti...

Nyt on täysikuu, joten sun naiseus on kuun kierron kaa rytmissä :D
jotain hienoo siinäkin.

mirjami kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Moces kirjoitti...

Ai miehillä ei oo riesoja?
Ei se oo kovin reilua et murkkuna rupee seisomaan milloin sattuu, varsinkin tylsinä koulutunteina. Siinä on sit kiva lähtee luokasta ulos, ku tunti sattuu loppumaan sopivasti.
ps. SPR lähetti mulle kirjeen ja ehdotteli et kävisin testauttamassa oisko musta erikoisplasman luovuttajaksi. Hyvä ajotus, kun ens viikolla olin muutenki menossa luovuttamaan :)
Ylimääräiset veret kiertoon, meni sitten roskiin, vessanpönttöön tai toiseen ihmiseen.

pikku-oRkki kirjoitti...

Mire > Niin, TÄLLä kertaa. Lål. Tosi hienoo.

Mara > En väittänyt, ettei miehillä olis riesoja lainkaan: sanoin, ettei ole jotain tietyssä syklissä toistuvaa. Okei, ei toi hallitsematon jöpöttäminen varmaan kivaa oo, mutta kuten sanoit, se on murkkuaikaa. Suurimmalla osalla. Murrosiässä tyttöjen riesat vasta ALKAA. Ja kuukautisista puhuttaessa puhutaan asiasta, jota naiset joutuu tosissaan sietämään suurimman osan elämästään, kuukauden välein. Minun mielestä se on aika suureellinen vaatimus.

mirjami kirjoitti...

Paitsi että ennen naiset oli yleensä raskaana tai imetti, jolloin kuukautisia ei ollut. Tai sitten olivat aliravittuja, jolloin niitä ei tullut. Tää joka kuukautinen hömpötys on nykyajan hapatusta!

pikku-oRkki kirjoitti...

Voi luoja kun mietin vaan sitäkin, että pitäs synnyttää noin joka yhdeksän kuukauden välein... ja HOITAAKKIN ne mukulat sitten.... O_O

mirjami kirjoitti...

Ei joka yhdeksän kuukauden välein, vaan vähän harvemmin. Imettäminen toimii kai jonkinlaisena raskauden ehkäisynä :D Ainakin jos sitä tekee jatkuvasti ja ahkeraan.