maanantai 30. maaliskuuta 2009

Kyl mä osaan, ku en ajattele

Tänään tuli todistettua, etten ole ainoa maailmassa enkä edes KUOPIOSSA, joka puhuu itsekseen: bussin ikkunasta näin naisen, joka käveli hirmu rauhallisesti kävelytietä pitkin katse eteen mutta maahan luotuna, ja sitten se levitteli käsiään ja puhui itselleen. Vaikka toisaalta, tiesin mä etten oo ainut edes meidän perheessä, koska Verakin aina höpöttää itsekseen. Hyvä me.

Päivän epicfeil:
Olin mantsan kokeessa. Eka kysymys oli, että miten paljon maapallolla on ihmisiä. Pisteytys oli joko +0,25p tai -0,25p. Laitoin tyytyväisenä että 6.6.

MILJOONAA!

milj. !!

HAHAHAHAHAH, vitsi nauroin ku tajusin sen jälkeenpäin ruokalassa, ku Minna sano, että se meinas eka laittaa miljoonaa mut korjas sen sit miljardeiks. Sit iski tajuaminen, että hetko, mähän LAITOIN sen nimenomaan miljooniks.

No. Eipä siinä. Maapallollahan tunnetusti on reilun Suomen verran väkeä, mm-m, ilman muuta.

Josko se ope toivottavasti tajuais, että kyseessä on puhdas ajatusvirhe, eikä luulis, että oon vaan tyhmä. (Tai entä jos se onkin totuus?? Että oon?! VOIH!)

Feilaamisen lisäks myös järkytyin tänään. Sekin tapahtu ruokalassa. Mutta en vaan aina voi käsittää ihmisiä ja sitä, miten ne käyttäytyy. Se johtuu kyllä varmaan lähinnä siitä, etten ite käyttäydy niin. En vaan ite vois sietää sitä, että joku tulee väkisin iholle, tuntematon TAI tuttu. Siks tuntuu käsittämättömältä, että joku oma-aloitteisesti TAHTOO mennä jonkun randomin iholle. Tai vaihtoehtoisesti kykenee selvittämään asiat järkevästi puhumalla eikä esim raivoomalla. Ite varmaan vetäisin turpaan. Oikeesti.
(Tässä puhutaan nyt kahdesta eri tapauksesta oikeastaan samanaikaisesti, mutten uskalla olla spesifimpi. Sortsi.)

Huomenna äikkä, suht rentoo. Ja sit enkku, sekin melko rentoo. Tein jo äsken sanasto- ja kuunteluharjotuksia tolla levyllä, voitteko kuvitella!

MUT TORSTAINA MATIKKA. URGH. Sitä epärennompaa saa hakea.

Sen sijaan sitten voin HUOKAISTA ja perjantaina lähtö *titti diti titii!* tiette kyl minne!



Jee!

Pakko vähän brassailla, ku kerranki pääsee ja ku se on niin kiva paikka! Ihan sydän sykähtää tässä!

Oon selaillu noita esitteitä nyt kaks päivää ja pitäs ruveta listaamaan kunnolla kaikki must-see/must-visit/mustMUST jutskelit.

JEE!

Oon ollu laiska koko v-lopun enkä oo jaksanu blogata tai roikkua koneella, mutta eipä silläkään vissiin ole kellekkään muulle väliä ku itelleni, ku itse varmaan suurimmalla mielenkiinnolla näitä juttuja luen LÅL : D Aina ei vaan jaksa/tee mieli ruveta erittelemään, että mitä on tullu tehtyä ja ajateltua ja missä oltua ja kenen kanssa ja miks ja MILLON ja niin.

Nyt leikin taas kilttiä ihmistä ja opiskelijaa ja lukiolaista ja luen vähän engelskaa, heipa!

PS: Aamulla kurkussa tunne, että se tulee kipiäksi, EI KIVA! Join FinnRexiniä, mutta koska se on Maran mielestä maailman suurin huijaus, niin ei se tainnu oikein auttaa. Vieläkin kurkku kaivertaa. Myääh.

2 kommenttia:

Moces kirjoitti...

Aikamoinen EPIC FAIL tää sun blogi. Koko EPIC FAIL -memen idea katoaa jos kirjotat sen väärin, jolloin mokaat jo siinä ku kerrot mokastas. (sori vaan, mut joku kielenkäyttö pitäis olla netissäki, ja varsinkin noissa jutuissa)
Erosin galleriastaki ku radiossa oli joku irkki-mainos jossa mainostettiin osotetta IRC-galleria.net. Ärsyttää jos väännetään ja käännetään merkitykset ylösalasin.
Lisäksi huomauttaisin langattomista kännykkähärpättimistä...

pikku-oRkki kirjoitti...

Mutta rakas veljeni:
minusta on kivempi kirjoitaa fail feilinä, koska se lausutaan niin. Mutta jos sinun elämänlaatusi paranee a:sta, niin voin vastaisuudessa parantaa tapani.

Ja äippä ja iskä sano ihan samasta, mutta minä oon IHAN VARMA, ettei se puhunu kännykkään, ei varpilla.