lauantai 14. maaliskuuta 2009

Tosi epäonnistunut ja -romanttinen lauantai

Tänään kaikki on menny ihan väärin.

Noista mun tekemisaikomuksistakaan en lopulta toteuttanut kun yhden. Toisaalta se ei ole pelkästään MUN vika, joten ehkä ei ole syytä rypeä itsesäälissä.

Astutus ei tapahtunut siksi, että uroksen isännällä on v-loppu-päivystys (vitsin kirurgit), ja se oli koko päivän kiinni teholla. Huomenna uusi yritys.

Leffankatsominen ei onnistunut siksi, että heräsin niin myöhään (eli ei voinut tehdä ennen astutusta) ja ilta taas meni siinä, että odotettiin, millon päästäs sekstailemaan koirien kanssa. Eikä olis ollu kiva alottaa, jos sit heti olis tullu lähtö ja leffa jääny kesken. Ja saakelin Filmtownissa ei sitä paitsi edes ollut ku kakkos BR. En tie, oisko Makuunissa. Jos ei, niin se meni sit siinä.

Eli oikeestaan tää päivä meni ihan harakoille. En tehny mitään järkevää. Lagasin vaan. (No, ainakin toteutin kolmannen eilisen aikomukseni tälle päivälle..)

Ainuita kivoja asioita ehkä tänään oli, että sain nauraa iskälle, kun se meni Seinäjoelle menevään junaan, vaikka määränpäänä piti olla Kuopio, ja että tein herkkusienikastiketta, ja että rakastuin taas vaihteeks uudestaan sarjiksiin. Mutta ei noissakaan mitään uutta oikeestaan ole.

Joten turha päivä kaiken kaikkiaan.

Ehkä meen nyt kattoo sellasta romanttista hömppälässynlää-leffaa, jonka otin vuokraamosta lohdutukseksi. Sen jälkeen voinkin sitten angstata, että miksi romantiikkaa on olemassa vain elokuvissa, mutta oikeasta elämästä se on kuollut (tai ainakin mun pään sisältä vissiin). Toimiva toimintasuunnitelma, eikö!

Ei kommentteja: