lauantai 1. toukokuuta 2010

Alaston vappu

Minä en oo oikein koskaan kokenut vappua läheiseksi juhlaksi - tai jotenkin ikinä sisäistänyt miks sitä oikein vietetään - mutta hyvää vappua silti teille, harvaksi käyneet lukijani : D

Täällä on ollut märkää ja välillä sumuista ja hyvin kosteaa ja varsinkin tänä aamuna sateista. Oli kiva herätä sateen ääneen.

Se sen sijaan ei ollu kivaa, et keittiö oli ihan räjähtänyt, enkä osaa ruveta aamupalalle räjähtäneeseen keittiöön. Kesti aikaa, ennen kun sain siivottua.
Lehessä oli taas juttua lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä uskonnollisissa yhteisöissä. Iski henkinen pahoinvointi.

Eilen päästiin äipän kanssa melko ajoissa liikenteeseen ja katsastettiin juhlamekkotarjonta. Löyty muutama ookoo-kandidaatti, muttei ostettu kuitenkaan vielä. Lakki sen sijaan hankittiin, vaikkei ylioppilaaks pääsy ihan varmaa vielä tulosten puuttuessa olekkaan. Mulla on kuitenkin suuri luottamus, huomaatteko.
Luulin, et hattu olis helppo juttu, mutta juutuin ties kuinka pitkäks aikaa ongelmoimaan kahden koon välillä. Ei siinä ollu ku sentti eroa, mutta fiilis ja ulkonäkö oli kuitenkin eri. En tiiä, onko toi nyt liian iso, mutta ihan sama. Voi luoja miten tyhmiltä kaikki näyttää ne hatut päässä. HAH.

Ostin eilen myös viimeinkin yhden hajuveden. Oon käyny testailemassa sitä jo liian monesti. En tiiä, onko se ihan nappi, mutta kivaa silti, kun uusi tuoksu. (En tykkää sanasta 'tuoksu', mikähän siinä on vikana? Se kuulostaa teennäiseltä.)

Mun hiuksissa on kolmea eri väriä alkaen juuren omasta hiekanväristä ja päättyen latvan tummaantummaan. Näyttää tyhmältä ja kirjavalta, mutta en jotenki jaksais värjätä.

Ei oo totta, ulkona rupes paistamaan aurinko! Ekaa kertaa moneen päivään.

Eilen oli poikkeuksellinen musisointikeikka. Paikkana entinen suurnavetta. Yleisö koostui pääasiallisesti vanhemmista ja niiden lapsista plus eläkeläisistä ja satunnaisista teini-ikäisistä. Silti oli hyvä fiilis. Asiaa saattoi auttaa suhteellisen sympaattinen koomikko, joka heitti kaks settiä meidän lomaan. Valot oli lavalle niin kirkkaat, ettei yleisöstä nähny ku päiden ääriviivoja. Se on ihan hyvä.
Tenni sano, että jos yks positiivinen kommentti saadaan, niin on hyvä mieli. Ja saatiin se yhdeltä naiselta. Myöhemmin myös välillisesti muitakin kehuja, mutta sen naisen kehu tuli suoraan. Ja joo, oli hyvä mieli.

Kun pääsin illalla kotiin, en halunnu lähteä enää mihinkään. Omistin illan itselleni ja se tuntui ansaitulta. Mua väsytti jo kahentoista jälkeen ihan hulluna, en ymmärrä minkä takia. Menin nukkumaan aijemmin kun minään muuna päivänä tällä viikolla. Vielä vappuaattona. Koomista.

Eksyin äsken kattelemaan Spencer Tunickin kuvia, jotka sisältää joukoittain alastomia ihmisiä. Tajusin jotenkin niitä katellessa, että tosi pieni prosentti ihmisistä on oikeesti sellasia, jotka on poikkeuksetta kaikkien silmään kauniita. Suurimmalla osalla jokaisen paikan pituus tai jokainen mutka ja muoto ei oo "oikeita". Joillakin on, mutta niitä on minimaalisen vähän. Me, jotka ollaan vähän epäsopusuhtasia ja/tai epäsymmetrisiä, ollaan enemmistö.
Ei se mikään uutinen oo, mutta kunhan vaan tiedostin sen.

Usein, kun katon itteeni alastomana, haluisin olla taas kalju. En tiiä miks.



Loppuun alastomuutta á la Spencer Tunick (isommaks saatte klikkaamalla kuvaa):

http://www.smh.com.au/ffximage/2007/08/19/globalnaked_wideweb__470x312,0.jpg


http://images.artnet.com/artwork_images/425378777/359258.jpg


http://images.artnet.com/artwork_images/425378777/366765.jpg


http://images.artnet.com/artwork_images/425378777/354925.jpg


http://images.artnet.com/artwork_images/425378777/363893.jpg


http://images.artnet.com/artwork_images/425378777/527881.jpg

5 kommenttia:

Taikasieni kirjoitti...

Mulla on oma tummahkon harmaa juurikasvu, sitten about neljä senttiä vaaleampaa kullanväristä ja loput tummempaa haalistunutta ruskeaa. Ja tuolla seassa blondeja/oranssihtavanvaaleita raitoja joiden sävyt vaihtelee.

Miksei tämmönen sekasikiötukka vois olla muotia?

mirjami kirjoitti...

Hei, miullapa on samaa hajuvettä :D

pikku-oRkki kirjoitti...

Ei oo, se sun on sitä eri Dieseliä, mausteisempaa. Ainakin jos se on sitä, mitä äippä osti sulle.

Maijukka kirjoitti...

sytyin alastomuudelle

tenni kirjoitti...

jee. oltiin ihan hyviä (: