lauantai 29. toukokuuta 2010

Kangalan riemut

Kunhan selviän täältä kotio tässä tulevaisuudessa, niin kirjotan noista pääsykokeista enempi. Nyt ei haluta, tää on vaan tällanen saunanjälkeisessähehkuvassafiiliksessädeathcabinsoidessataustallapostaus.

Niin siis, testasin Kangalan saunan. Oli aika hyvä fiilis tollasen tihkusateisen päivän jälkeen. Mun hätähankintana ostettu keltanen kaameussontsa vetelee jo niin viimisiään tän päivän sateiden jälkeen, että pääsen pian siitä eroon. Jee!

Enhän minä mitään kenkiä tai mitään sellasia juhlajuttuja jaksanu oikeesti katella. Mutta yhen todellisen heräteostoksen tein ja vielä pilkkahintaan ja voi että tuli hyvä mieli siitä! Ne on nyt pakattuna tossa paperipussissa, en viiti ruveta riipimään papereita auki ny, ihailen sit kunnolla kotona.

Täällä on ollut hupsua, yltiölihavia miehiä minigolfkentällä ja tappajakirvojen hiljainen hyökkäys autossa ja miehisyyttään harjoittava apina-Tumppa ja ojaan ajavia punaposkisia pikkupoikia ja karamellisoitua porkkanaraasteyritelmää ja mitähä kaikkee.

Ai niin, kävin viimeinki myös kattomassa ton alapihan verstaan ku Tumppa meni sinnekki hivelemään miehisyyttään hakkaamalla puita päreiks. Siellä oli ihan tajuttomasti tavaraa ja kaikkee aarteita ja siistejä juttuja, oi ku oisin epäunohtanu kameran ni olisin voinu otella kivoja kuvia metallijätteistä.

O: "Hei kato, tässähän tää on! Ja näin halvalla!"
T: "Et sä voi sitä ostaa."
O: "Täh, miten niin, miks ihmeessä en?"
T: "Et voi."
O: "Miten niin??"
T: "Nokun mä ostin sen sulle ylppärilahjaks.."
O: "!"

Pilasin yllätyszäänssin.

Tulis toi yks sankari ny tuolta saunasta ni jaksasin nousta syömään tästä.


Leijona pyllistää mulle tosta metrin päästä lattialta. Nice.

3 kommenttia:

Maijukka kirjoitti...

haluan kuulla mikä oli heräteostos.

Hyi sua kun pilasit yllärin!

pikku-oRkki kirjoitti...

No niimpä : D Mutta se oli lähinnä huvittavaa, ja kävi ilmi että siihen ylläriin liittyi muutakin.

Maijukka kirjoitti...

joo tomppa kato kerto että noi kangalan saikkoset järjestää yllätykset ruokalaji menetelmällä että ensin on alkupala (alkulahja?) sittten pääruoka (varsinainen lahja) ja sitten se vielä jotain jälkiruoasta höpötteli :DDD