keskiviikko 6. tammikuuta 2010

Ennenaikainen turtumus

Minun on ihan pakko tulla nyt kertomaan ihan vaan se, että ihan järetön koulumasennus. Äsken yritin leikkiä järjestelmällistä ja merkkailin kalenteriin kaikkee juttuja ja laskin, että montako viikkoa mulla on nyt aikaa lukee ennen Lappia.
Niitä tais olla kaheksan.
Sit mietin, et jos leikkisin oikeesti superahkeraa, niin voisin ottaa joka arkipäivälle aina yhden aineen käsittelyyn, koska kirjotan keväällä viis. Niin se menis sopivasti.

Mutta kun yök.
Ja sitä paitsi kuuntelut ja tekstitaito on melkein nurkan takana, ei niihi oo ku pikkanen paksanturahdus.

Laskin äsken kaks matikantehtävää ja se otti ihan tajuttoman raskaasti kun ei sujunu ja sit tsekkasin et miten ne tehdään. HUoh. Tos ois vielä oottamassa epsanjan ylppärivihko joka ei sinänsä oo pakolline MUTTA MINÄHÄN TEEN SEN SAAKELI ja äske iskä kävi huikkaamas et kohta sauna AH KIITOS ja et huomen on -25 pakkasta. Ja meen kasiin kouluun. Jee. Ootan jo sitä, että saan oottaa bussia pysäkillä ja nenäni jää sinne sit.

On jotain ilostaki, esim että mun isoisosisko tuli takas Muoniosta!

Ja silmäpussi rauhottu iltaa kohden, vaikka silti päivän saldo meni lähemmäs kymmentä.
Noi sano, että elohiiret, jotka on siis eräänlaisia lihaskramppeja ja joita muualla kehossa ilmaantuessa kutsutaan suonenvedoiksi saattaa joskus johtua magnesiumin tai kalsiumin puutteesta. Mut ku netistä luin, että mistä kaikesta noita saa, niin syön tosi monia niistä ihan aktiivisesti ni en ymmärrä mikä nyt on tässä sitten onkelma ja silleen.

Nyt menen saunaan ja rauhotun ja yritän olla stressitön.
Huh.

1 kommentti:

Moces kirjoitti...

Lihakset rentoutuu myös paremmin jos niitä vähän käyttää. Et peilin eteen irvistelemään ja testaamaan jos se auttais ens kerralla.
Mä ostin eilen powerballin ja pyörittelin sitä iltasella sen verran ku pystyin rankan boulderointisession jälkeen. Ja tänään ei oo kädet ollu juurikaan kipeet! Ei kyl liity asiaan oikeestaan mitenkään, mut tykkään tosta vehkeestä niin piti hehkuttaa :D