torstai 21. tammikuuta 2010

Hämmennysjännätys

Voi luoja, miten nää lähestulkoon viimeiset päivät ottaa koville. Kaheksaan on rankka herätä ja aivojaan on rankkaa yrittää käyttää abiturientin tasoiseen ajatteluun.
Senkin takia, ja juuri siksi, on ihQa, että huomenna päästetään vähän vapaalle ja taannutaan hetkeksi, MUTTA en voi kirjoittaa tästä nyt enempää ettei asianomainen lue tätä ja yritä päätellä liikaa ;D Onnea vaan synttärisankarille!

Huomenna siis tiedossa ensinnäkin perjantai ja kivaakivaa ja lauantaina tiedossa superaikainen herätys ja neljä tuntia junalla med fatsi ja sellast.

Mua jännittää jo nyt. Koko ajan on jotenki sellanen lievästi hermostunut mutta innostunut fiilis, osittain huomisesta, osittain lauantaista. Sen huomaa esim siitä, että on pitäny jatkuvasti juosta vessassa. Mutta sitä se odottaminen teettää.

Luovan Kirjottamisen Klubissa saattaa törmätä vähän kaikenlaiseen jännään ja yllättävään, mutta tämänpäiväinen ovestaulospurkautuminen oli kyllä kaiken huippu.
S: "Orvokki."
O: "Nooo?"
S: "Mulla olis ehdotus."
O: "No kerro?"
Jos kuuntelen-bussissa-täysillä-musaa-läppäristä-poika oli viikon absurdein asia, niin tuon sananvaihdon jälkeen tuli kyllä viikon absoluuttisesti randomein ja yllättävin ja hämmentävin asia.
Mutta yritän koota itseni. Kasaan.

Kävin Kirdeltä hakemassa salaisen vehkeen, joka liittyy huomiseen kivakivaan. Se oli isompi mitä luulin, alko vähän pelottaa. Siis lähinnä etten onnistu palauttamaan sitä siskolle samassa kunnossa takasin.

Vasen lapaluuni tuntuu kummalliselta, se johtuu varmaan äskeisestä viulunsoitosta. Tangot menee siis niin tulisesti että Jarpalta palaa huomen aamulla varmaan pöksyt. On niin hienoa, että oon niin intohimoinen soittaja. (Ja siis huomatkaa sarkasmi, varmistan ihan vain varmuuden vuoksi..)


Kotkalaiset valtasi taas meidän tuvan, tai nyt tuli yhden sijaan kaksikin vierasta. Heti hirvee kalabaliikki menossa, ku noissa vanhuksissa nousee se niiden nuoruuden aikainen kotkalaisveri ja ne intoutuu toden teolla puhumaan. Jos jotkut savolaisystäväiseni hermostuvat välillä jo mun intoutumiseen, niin tätä ne eivät edes kestäisi. Hah.

Minun tekisi mieleni saunaan.

6 kommenttia:

Moces kirjoitti...

Hirveesti salaisuuksia! Luulen arvaavani mitä hait kirpulta, jos se on jotain isoa ja se pitää hakea nimenomaan siltä. Mut toi ehdotus kiinnostaa paljon paljon enemmän! Kuka on mysteerinen S? Mitä ehdotettiin? Ketkä liittyy ehdotukseen? Onko se jotain laitonta?
Nonniin. 6h unta ja sit viiminen lyhyt koulupäivä ennen hiihtolomaa :)

pikku-oRkki kirjoitti...

"ONKO SE JOTAIN LAITONTA"
8DD
repesin!

Taikasieni kirjoitti...

"Sen huomaa esim siitä, että on pitäny jatkuvasti juosta vessassa. Mutta sitä se odottaminen teettää."

Minä jotenkin yhdistin tuon raskauteen (no vessassa juokseminen ja odottaminen!!) ja mietin että ohhoh mikä paljastus Orkilta o.O :DD

TV kirjoitti...

Mysteerisen S:n henkilöllisyyden suhteen minulla on omat epäilykseni, mutta ne voivat ihan hyvin olla vääriäkin. Toivottavasti sen suhteen joskus saisi hieman selvyyttä, tai edes selviä vihjeitä. Ärsyttää, kun on tällä lailla utelias ihan kaikesta turhasta ja sitten ärsyttää kun ei tiedä.

mirjami kirjoitti...

Moces jo esittikin kysymykseni. Voisit olla vähän vähemmän mysteerinen. :D

pikku-oRkki kirjoitti...

En minä valitettavasti voi, koska tiedän vain murto-osan tämän blogin lukijoista!

Siksi pitää aina olla hiukan varpaillaan.