perjantai 29. tammikuuta 2010

Tarttumakyvytön

Näytin tänään ehkä maailman positiivisimmalta tyypiltä, mitä mein koulusta löytyy. Tai ainaki fiilis oli sellane ku ois puolikas sitruuna tungettu suuhun ja sitäpä siinä sitte pakon edessä imeskelis.
Luulis että viimisenä oikeena koulupäivänä olis aika hyväkin mieli, mutta minä olin vaan lopen kyllästynyt kaikkeen.
Kaikki jauhaa, et nythän se opiskelu vasta alkaa ja niinhän se alkaakin, mutta oon silti aika törkeen ilonen kun ei tarvi enää tuntikausia istua tuolla koulussa. Mielummin istun kotona yksinäisyydessä ja nyhvään kirjojen kanssa. Hah.

..eiKÄ, en HYVÄKSY että jaarittelen vaan koulusta jokaikisessä postauksessa!! Antakaa anteeks. Nyt saa riittää.

Eiku se vielä, että saatiin abihupparit tänään ja kuten arvata saattaa, ne on tosi rumat.
Niin ja sit se että otan pitkän loman ja meen huomisten penkkariharkkojen jälkeen seuraavan kerran koululle vasta keskiviikkona. Ah nam.

Tänään törmäsin paluumatkalla Vapikselta randomiin kansainvaellukseen poliisilaitoksen kohdalla. Se oli hämmentävää, ku melkein tyhjän bussin edessä vaan virtas porukkaa hulluna. Ältsin älykkäänä sit päättelin jostain, että niiden täytyy olla tulossa just päättyneestä Kalpan pelistä. En tie, miten pelissä kävi, mutta ilmeiden perusteella vois veikata että Kalpa voitti.

Siin abihupparis muuten lukee rinnassa KaLu-10 melkein samalla fontilla ku Kalpan logo. Lål.

Minua väsyttää ihan hirveästi. Lisäksi olen edelleen levoton ja hermostunut, ja kun lopetin illalla viulun soittamisen ja kävelin keittiöön, niin iski ihan hullu kurkunkuristus ja oksetti. En taida kyetä oikeestikkaan rauhottumaan ennen ku selviän huomisesta. Mun ajatukset harhailee jatkuvasti enkä saa mistään otetta ja tuntuu ahdistavalta olla oman kehon sisällä, kun rintaa puristaa.

Olis jo sunnuntai.

Tosi kummaa toivoa näin, koska yleensä sunnuntai on pysähtyneisyyden ja saamattomuuden ruumiillistuma ja tarkottaa vaan viikon loppumista ja uuden alkamista.


AINIIN!! 10 000 kävijää meni viimeinkin rikki! Oottepa ravannu ahkerasti, vaikka en näköjään nykyään muusta kirjottelekkaan kun turhanpäiväsyyksistä ja levottomasta olostani : D mutta kiitos nyt kuitenkin. Ootte ihQi.

3 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Musta se abihuppari on ihan ok. Vaikka siinä onkin just sitä urheiluvaate fonttia :D

TV kirjoitti...

Itsekin olen ihan tyytyväinen omaan huppariini, tilasin vieläpä kokoa isomman, niin se on juuri passeli tuollaisena laiskuuspäivänä kotona, miksei joskus myös jossain vähän rennommassa tilanteessa vaikkapa kavereiden parissa.
Ainut valituksen aihe on vetoketjun saumat, kun ne on ommeltu vähän miten sattuu.

Maijukka kirjoitti...

olis jo sunnuntai!!!!