tiistai 12. tammikuuta 2010

Itsekurittomia esteettisyyskäsityksiä

Muistio itselle:
Opettele nyt herrantähen jättämään läppäri rauhaan esim yhdeksän jälkeen illalla, koska kyllä sen tietää jo kokemuksesta, ettet pääse siitä kuitenkaan irti ainakaan ennen kahta.

Minä, ahkeran tunnollinen ja järkevä lukiolainen omassa persoonassaan!

Tänään jäi aamusivut rustaamatta kun kyllä, univaje, ja kyllä, väsytti kovin. Mutta oon jo aika tottunut. Sitä paitsi asiat pitää laittaa tärkeysjärjestykseen, vaikka se sitten tarkoittaisi sitä, että tekstitaidonvastauksen rustaaminen jääkin aamupalan syömisen lomaan, koska sille alunperin varattu aika meneekin vahingossa puhelimessahöpättämiseen, kun ystävällä on ahdistus.

Mutta koska olenkin nykyään kouluangstinen laiskimus, niin se ei haittaa.

Meidän talossa on ihan törkeän kylmä! Palelen vaan koko ajan ja laitan vaivihkaa enemmän päälle ja sitten havahdun täysin vuorautuneena. Nuo lämmityshärdellit kai ei oikein pysy megessä pakkasvaihteluiden kanssa, tai sitten iskä ei vaan osaa.

Kouluangstisen laiskimuksen naposteluruokaa näyttää muuten olevan voileipäkeksit kastettuna sekundachaihin.

Eilisen päivän hauskin juttu oli joku, mitä Maijukka teki puhelimessa ja jolle nauroin niin paljon että rupesin kyynelehtimään, mutta en muista enää kuollaksenikaan mikä oli niin huvittavaa.
Parasta tiistaiviihdettä on ollu sen sijaan Neekku, joka makas keittiönlattialla ku tiiliskivi ja tapitti tiskipöydän eessä seisovaa äippää niin tiiviisti, että se katse oli ihan polttava. Johtui siis siitä, että äippä leikkeli broikkua.
Musta on niin parasta, kun koirat aina tunnistaa, millon käsitellään sellasia ruoka-aineita joista ne saattaa päästä osingoille.

Sitä paitsi Neekku on oikeesti minun silmille varmaan kaikkein kauneinta mitä on. Tiedän, että on ihan hullun ihQa ku omistaja ihQttaa koiraansa (LÅL), mutta en voi sille mitään! Neekku nyt vaan on kaikkein söpöinihaninkaunein ja voisin vaan istua kattelemassa sitä vaikka ikuisuuksiin. Myös silittämässä, joo, mutta ennenkaikkea kattelemassa.
Se ei ehkä oo ihan muotovalio tai kovinkaan solakka tai hienosti trimmattu, mutta sen pärstässä on jotain käsittämätöntä, joka yksinkertaisesti iskee mun esteettisyyshermoon ihan kympillä.
Että niin!

Mutta kuulkaa!
Ehdotelkaa, mitkä biisit sopis hyvin penkkaripäivän saliosuuteen?? Varsinkin, jos tänne on eksynyt lukemaan joku meidän koulusta (terrrrve vaan), niin nyt on mahtitilaisuus päästä vaikuttamaan ja esittämään näkemyksiään! vinkvink

Eli mitä musiikkia salilliselle tyhmästi pukeutuneita abeja?

Nyt vois olla päikkärihetki, etten nukahda kesken kvartettitunnin. Vi ses!

2 kommenttia:

mirjami kirjoitti...

Ehkä sulle sopis paremmin iltasivut kuin aamusivut? Vaikka ne kyllä pitäis virallisesti olla aamusivut, mutta on ehkä liikaa vaadittu iltaihmiseltä että se kirjoittaa aamusivuja. Vai onko?

pikku-oRkki kirjoitti...

Ei ku kyl mä yritän nyt ainaki hetken sinnitellä! Kattoo sit, onko mitään järkee. Lähinnä tänään oli siks raskasta, ku meni niin myöhään illal, ja kaheksaanmenot on aina karuja :D