torstai 5. marraskuuta 2009

Ennenaikainen kuolema!

APUA SAIN ÄSKEN MELKEIN SYDÄNKOHTAUKSEN!!

TAI SIIS!

Vähän ton edellisen postauksen jälkeen laskuri näytti yhtäkkiä, että on porukkaa online esim Brasiliasta, Chilestä, USAsta, Turkista, Romaniasta, Italiasta, Ranskasta, Meksikosta ja Irlannista!

Siis mitä pyllyreikää, normaalisti: "1 Finland" jihei

En ymmärrä sekosko toi laskuri, vai onko oikeesti joku random fransmanni tsekkaamassa mun blogia. Eikä se ollu ees mikään sekunnin vahinkovisiitti, vaan pitkä. Kaikilla.

En oo tähän mennessä vielä koskaan törmänny tällaseen kävijäpiikkiin. Mietin, että laitoinko jonkun magneettisanan, mikä on vahingossa imeny tänne porukkaa hakukoneitten kautta tai jotain. En minä näistä ymmärrä. Mutta saakeli kun Internet on välillä pelottava. Joskus mietin, että onko kovin fiksua tilittää nettiin jotain sukkisten silmänpakojuttuja ja muuta triviaalia; totuus on kuitenkin, ettei voi millään tietää käytetäänkö omia kuvia tai tekstejä tai nimeä väärin. Eikä näitä saa koskaan vältsillä pois täältä, vaikka poistaiski blogin.

Nojaa, silti oon taas heti seuraavana pävänä blogaamassa.

Haha, sitä paitsi, jos näitä tekstejä yrittäs lukee jollakin translitterillä tai millä lie, niin tuskin sanakirja osaa kääntää puoliakaan sanoista 8D Koska kirjoitan niin oikeaoppista ja ihanaa suomen kieltä jee!

Mutta hui, sydän tykyttää vieläkin ja poskia kuumottaa.

Ei kommentteja: