perjantai 13. marraskuuta 2009

THE MENESTYJÄ


Ostin uudet lasit. NO EI VAISKAA, mut ilman noita liitännäisiä noi näyttää sellasilta, mitä nykyään ihmiset oikeestikki käyttää : D Hassuinta on se, että noi on iskän leikkauslasit ja se on hankkinu ne kauan aikaa sitten. Kaikki tosiaan tulee uudestaan muotiin. Leikkauslasit siksi, että nuo liitännäiset suurentaa 2,5-kertaisesti. Tai jotain sinne päin. Oli ihan villi fiilis kun testasin niitä. Tällasten avulla ne kirurgit teitäkin leikkelee. HÅHÅ

Ei nyt ollut pointti siis tässä ollenkaanm tämä. Laitoin ton kuvan siks, että se sopii hyvin mun itseni ylistämiseen keskittyvään merkintään, joka alkaa virallisesti NYT:

MINÄ
SAIN
USKONNOSTA
ÄLLÄN
!

Ja oon niin ILONEN, että YTL lahjoitti mulle kaksi lisäpistettä, ja että se sattui juuri olemaan L:n raja joten SAIN ÄLLÄN KUITENKIN JEEEE
Ei ainakaan tarvi miettiä, et pitäiskö uusia vai ei. Voi luoja että olis ottanut päähän, jos olis jääny pisteen päähän. Tosin 33 on ihan törkeen matala L:n raja minusta, mutta EN VÄLITÄ, ällä ku ällä JEEE

HIHIHIHIHHHIhihihihihihih

Niin ja ruottista sain sen E:n, laski viidellä pisteellä lähtöpisteistä mutta arvosana ei onneks vaihtunu. TYKKÄÄN!

Näytin valehtelematta tältä

kun se kanslisti kerto tulokset. Ja myöskin tuolta vielä silloinkin kun kävelin kansliasta ulos, paitsi lisätkää epäuskoinen hymy niin sit bueno.

Ette usko miten ihana fiilis on kerrankin olla TYYTYVÄINEN ja kerrankin ONNISTUA oikeesti jossakin! Ja ettei tarvi jossitella.

Lyhyesti sanottuna olin siis järkyttävän/ärsyttävän iloinen. En tie oonko koskaan ollu tässä jaksossa perjantaisin näin ilonen. 8)

Mutta ei tämä menestys tähän kuulkaa loppunut. Tsekatkaa perjantain Savon sanomat, sivu 16, iso juttu, kolmas palsta, puoliväli. No ette kuitenkaan tsekkaa, niin siteeraan tänne:
Fagerudd kehuu nuorten soittajien tasoa.
"Esiintymisen ote on aivan fantastinen. Nuoret uskaltavat hirveän hyvin. Aamulla oli Beethovenia soittava kvartetti, joka oli todella kiinni siinä hommassa. Jokaiseen täällä kuultuun juttuun on saatu paljon otetta."
Me, me, ME! Jäätiin näköjään mieleen, kun se kymmenien soittoryhmien joukosta erotti meidät esimerkiksi. HAHAHA. Vaikka tietenkään sanomalehtiin ei pidä luottaa kirjaimellisesti, koska tiedän miten ne saattaa vääristellä ihmisten sanomisia, mutta SILTI. Minusta tuo oli ihan piristävä huomio aamulla lehteä lukiessa. 8)

Tänään kaikki on vaan yksinkertasesti mennyt niin putkeen. Ja siitäkin tuli hyvä mieli, kun Minna sano, että se on ilonen minun UE-L:stä ja sai siitä intoa ruveta itekkin opiskelemaan. Tyyliin "kyllä mäkin jostain ällän saan!" ;D Minusta se oli tosi positiivista. Että se voi johonkuhun muuhunki vaikuttaa ku minuun.

Ja sitä paitsi nyt minun kevään urakka on paljon rennompi. Ei tarvi ruveta uudestaan tahkomaan tota uskontoa, ja ei tarvi stressata sitä että ois pakko onnistua esim hissassa superhyvin, koska mulla on jo reaalista L. Kyllä minä kykenen tämän lukion saattamaan kunnialla loppuun, saakeli! Ja ainakin on jotain esiteltävää nyt ylppärijuhlissakin.

Ootte varmaan jos kurkkuanne myöten täynnä tätä ylppärihöpötystä. Loppukevennykseksi jaan kanssanne Kuopion kauneutta, jonka Henni minulle ystävällisesti esitteli:



Nuo ukot on niiiiin rumia, isopäisiä ja teräväraajaisia. Ja sitä paitsi, kovin on sovinistista, vai tarkoitetaanko tuolla että naiset eivät toki harrasta autotallinoviin (minkä yläpuolella kyseinen kieltomerkki siis sijaitsee) kusemista, mutta miehet sen sijaan kyllä?

Mutta joo. Tällasta herttaista tänään.

1 kommentti:

Taikasieni kirjoitti...

Minäkin oon aina tsiigaillu tuota kieltoa koulumatkalla ja monesti pohtinu, että onkohan se jo päätyny jonnekin riemurasiaan tai muualle ihmisten naurettavaks ja sitten se tuli vastaan naurunappulassa. On se vaan niin ruma.