maanantai 16. marraskuuta 2009

Hieno Hetkuttaja Ihminen

Oon niin hullun ovela, että onnistun aina huijaamaan itseni tyhmyyksiin. Esim menemään sunnuntai-iltana "nopeesti" koneelle, sitten eksyn lukemaan sarjiksia, sitten löydänkin "vahingossa" uuden piirtäjän ja sit haluunkin vältsillä lukea kaikki "lyhyet" jutut samalla kertaa, pidemmät sentään ajattelen säästää myöhemmälle.

Sit kello onkin puol kolme ja mietin että jaa, kai sitä pitäs nukkumaan että kouluun aamulla ja silleen.

Mutta viikonloppusin nukun kuitenkin niin pitkään yleensä, ettei mua sunnuntai-iltana koskaan nukuta tarpeeks ajoissa vielä tarpeeks. Tämä on noidankehä.

Kirjotin epsanjanaineen tänään hypärillä. Miten musta on tullu näin... saamaton? :D Ja tietyllä tavalla välinpitämätön opiskelun suhteen. Esim taitaa jäädä tekstitaidonvastauskin huomiselle hypärille kirjotettavaks. En jätä ainakaan viime tippaan yhtään tai mitään sellasta.

Jotenkin vaan vauhti hiipuu mitä lähemmäks perjantaita mennään, sillon alkaa siis koeviikko.

Ihan hullua ajatella, että sen jälkeen alkaa kolmas jakso ja VIIMINEN lukiossa!! Ja sit on kirjotukset! Ja on tämä ihan kyllä hullua huh huh.

Tänään keittiössä käytiin kiivasta väittelyä siitä, pitäiskö mun ottaa sikainfluenssarokotus sitten kun mun kohderyhmän rokotukset alotetaan. Kaks sairaanhoitajaa yritti kääntää minun pään. Yks lääkäri oli taktisesti lievästi puolueeton. Se on kyllä kans yks ku aina paasaa ihan punasena jostain asiasta, ja toisiin se ei sano juuta eikä jaata.

Mutta oon vieläkin sitä mieltä, etten halua sitä. Pitää seurata tätä tilanteen kehittymistä. Oon kyllä niin kyllästynyt tähän saakelin hysteriaan. Huoh.

Vatsatanssissa ruvettiin opettelemaan tänään ihan sairaan hienoa liikettä, haluun niin kympillä oppia sen! Egyptiläinen kävely tai joku, ai että siinä hetkuu khoolisti. Ku oppis sen. Naminam. On tuo bellydancing ollu ihan yllättävän hauskaa, vaikka oonki nuorin siellä ja muut on suurinpiirtein keski-ikäisiä naisia : D Mutta pikkuvikoja.

Ja loppuun päivän meriitti:
m sanoo (22:24):
 tervehdys ystäväni
 olet saannut ylennyksen


o sanoo (22:25):
 ai Ylennyksen Ystäväksi? ;DD
m sanoo (22:25):
 juuri näin 
o sanoo (22:26):
 oot ensimmäinen joka on varta vasten ilmoittanut tällaisesta tapahtumasta 
 mitä niin hienoa nyt oikein tein, että menit näin pitkälle? 8)
 
m sanoo (22:26):
 olen erityinen
 sen hankkiminen ei muuten ole helpoin prosessi

m sanoo (22:27):
 ja sen saavat vain harvat 
o sanoo (22:27):
 ooh
 mutta et silti vastannut kysymykseen
 
m sanoo (22:28):
 olet hieno ihminen
 sekä jaat aatteitasi kanssani esteettömästi
 sekä et alistu komenteluihini
 
o sanoo (22:32):
 haha, et siis lämpene turhanpäiväisille myötäilijöille : D 
m sanoo (22:32):
 en
 siksi testaan
 myötäilijät ovat ärsyttäviä

Ei kommentteja: