keskiviikko 5. elokuuta 2009

Kesäloman arkiväsymys

Voi miten väsyttää. Tuntuu melkein arjelta. HUI!

Minun hartiat on ihan jumissa, eikä tunnu hyvältä, enkä tiedä mistä ne on tollain menny, mutta näin nyt kuitenkin on.

Paavo-muki on tossa vieressä (<33) ja se saa minut iloiseksi, mutta hartioihin koskee siltikin. Ja se kipu säteilee takaraivoon. Aaarh.

Mitähän tänään on tapahtunut. Heräsin. Kirjotin ruokapöydän ääressä ne ruotsin kirjotelmat, kun en illalla jaksanut ruveta vääntämään. Niistä tuli tosi avuttomia, mutta ei ollu yllätys. Katotaan sitten miten ahkerasti punakynä on vilkkunut, kun Tapsa palauttaa ne. Äippä teki ystävällisesti linssikeittoa (<33) ennen kun lähdin polkemaan lukimoon. Istuin ruotsintunnilla. Kysyin Tapsalta, miksi se aina lyö minun vesipulloa ja se sano, että koska se on sen päivärutiini. Totesin, että aika köyhät on rutiinit ja se myönsi että niin on. Istuin enkuntunnilla. Laskin minuutteja. Kävin divarissa Maisukan kanssa ja jäin sille velkaa euron. Poljin kotiin. Söin ja luin ostoksiani ja Kirppu painosti alottamaan siivouksen. Yritin saada nuottikirjoja pianon päältä järjestykseen ja tungettua niitä nurkkalipastoon. Törmäsin sellaseen keltaseen kansioon jossa oli ensimmäiset paperit sliippaantunut kiinni kanteen. Se oli minun isoisosiskon nuoruuden nuottikansio, minne se oli kasannu kaikki Jeesus-laulu-nuotit. Minullakin on sellainen kansio, paitsi ei keltainen. Tämäkin on joku saakelin sykli selvästi. Oli hassua selata läpi niitä nuotteja. Siellä oli osittain ihan samoja, mitä minullakin on. Joitain tismalleen samoja versioitakin. Mutta paljon enemmän oli käsintehtyjä, ihanaa vaivannäköä. Keskimäärin joka kolmanteen nuottiin sisko oli kirjottanu oman nimensä. Mulla ei lue varmaan yhdessäkään. Mutta oli vähän kummallista joka tapauksessa. En ollut koskaan tajunnut, että siellä on ollut sellainen. Sitten tein vielä jotain. En jaksa ajatella. Illalla luin sanakokeisiin ihan koomassa. Opin esim että aaltoileva on böljande ja återhållsam on pidättyväinen, hillitty. Ja blunt on suorasukainen. Make mincemeat of something on tehdä hakkelusta jostakin. Ja muuta tällaista.

Hei, nyt en oikeesti jaksa enää ajatella. Pakko lopettaa ja käydä ehkä nukkumaan. Huomenna tulee italiaanot. Osaankohan olla. Ounou. (Tulipa muuten hieno hirviökappale tosta edellisestä, haha.)

5 kommenttia:

mirjami kirjoitti...

Ou mai Jeesuslaulyt!

Maijukka kirjoitti...

kirjoititko tämän tekstin koska halusit kirjoittaa vai kirjoititko sen koska piti kirjoittaa?

pikku-oRkki kirjoitti...

sekä että :D

Maijukka kirjoitti...

se vain kuulosti niiin raskaalta :

pikku-oRkki kirjoitti...

No minulla OLI raskas olo kun väsytti ja hartiat oli jumissa!