keskiviikko 26. elokuuta 2009

Levottomat jalat, levoton mieli

Tämä oli jotenkin vähän kumma päivä. En tie miks, koska ei sattunut mitään erityisen kummaa tai yllättävää tai outoa, mutta silti tästä jäi vähän kumma fiilis.

..miks oon näin huono erittelemään ja analysoimaan? Ei saa taas mitään selvää mitä yritän sanoa ja että millanen tämä päivä nyt sitten oli :D HUohhohhoh

(Nyt soi: Mewin uusin [liian pitkä nimi, en jaksa kirjottaa], kiitos Spotifyn)

Epsanjantunnilla meidän luokkaan tuli joku radiotoimittaja, joka halusi nauhoittaa aitoa taustahälyä jotakin ohjelmaa varten, joka käsittelee espanjanopiskelun suosion lisääntymistä. Sit tehtiin hirmuna jotain keskusteluharjotuksia, mutta epäilen että siellä kuului kyllä enemmän suomea kuin epsanjaa, haha.

Minuun iski koulun jälkeen joku totaalinen hullutus - ehkä se oli niiden tyrnien vika jotka vedin pihapuusta? - koska rupesin käymään järestään läpi ruotsin abikurssin teemasanastoja. Ja niitä on paljon. Ja luin alleviivaten läpi kaikki 20. Nyt oon niin ähky ja ylikuormitettu med svenska ord att jag inte vet vad jag kan göra åt det!

Tietysti voi spekuloida, että kannattaako noin paljon lukea kerralla, koska aika pieni todennäköisyys, että oikeasti pystyisi vastaanottamaan noin paljon informaatiota kerralla.

Mutta selvisi sieltä paljon mielenkiintoisia juttuja. Esim morsiamen polttarit on en möhippa (HAHAHAHHAHAH). Plus muuta yhtä oleellista ja käytännöllistä.

Nyt on hirmu levoton olo, tekis mieli mennä jonnekin ja huutaa kovaa ja riekkua ja hyppiä seinille, kuvainnollisesti, ja olla ihan HULLU. Laiskuus taitaa kuitenkin viedä voiton.
Tähän sopii muikeasti siteeraus Ville Rannalta:
"Olenhan aina halunnut olla hullu, mutta sitten kuitenkin ajatellut, että siitä olisi ehkä liikaa vaivaa toisille."
Ah. Tuossa on kiteytettynä kaikki.

Tuli mieleen toinenkin siteeraus, joka on Cecilia Ahernin hömppäkirjasta, jonka lainasin kaverilta ja luin tässä taannoin kesän lopulla. Ei liity mihinkään nyt mitenkään, mutta se meni jotenkin näin, että "rauhasta taisteleminen on vähän sama kuin yrittäisi naida itselleen neitsyyden takaisin". Se oli minusta aika osuva, vaikken tiedä, onko alunperin kirjailijan oma ajatus.

En jaksa nyt yhtään keskittyä tähän, levottomuus valtaa mielen nyhyy nyHYY
mutta huomenna on Finnkinolla suppperpäeeevä, ja aion käyttää sitä hyväkseni. Hähä. HÄ.

..joo palaan asioihin myöhemmin, nyt ei tuu mitään, mieleni vaeltaa kaukaisissa maissa ja pilvissä ja muissa sfääreissä ja sen sellaisissa hej på er mina underbara läsare

3 kommenttia:

Moces kirjoitti...

Hirmu hyvä toi Ville Rannan sanominen. Tajusin jotain itsestäni ;)

Moces kirjoitti...

Tänään ymmärsin sen, että ei oo aina pakko mennä kouluun. :D

pikku-oRkki kirjoitti...

Ville Ranta on välillä melkein neroa lähentelevä :D