maanantai 3. elokuuta 2009

Kuorin itsestäni naisen

Pilvet huijasi minua aamulla, koska laitoin niiden takia pitkät housut. Ja pyh, oli ihan kesäsää sitten. Kiva kiitos. Oli hiukkasen lämpöistä kun pääsin koulusta ja selvisin torille auringonpaisteeseen. Jätski suli. Pulut ahisteli Henniä.

..ja olen kauhuissani alkanut miettiä sitä, että apua kun syksyn tullen alkaa taas pimenemään. Tänään oli illalla melkein syystuulen tuntuinen tuuli, kun saatoin Henzkin bussipysäkille Neekun kanssa. Vaikeaa nytkin nousta aamuisin, vaikkei ole edes superaikaisia aamuja, mutta odottakaahan vaan kun rupee olemaan vielä pimeetä aamulla. Sillon ei tule nousemisesta mitään. Silmät on kiinni turvonneet unen ja valon puutteesta. Hyi.

JA TIEDÄN, en SAISI puhua tällaisia vielä kun eletään vasta elokuun alkupäiviä, mutta mieli vaan ajautuu tuollaisiin kamaluuksiin.

Vaikka kyllä mä syksystä tykkään. Ja pimeydestäkin välillä. Mutta väkisin aikaisin heräämisestä en.

Äippä on jo ihan ressissä torstaina saapuvista italiaanoista. Se valittaa, kun kaikki on kesken ja kun on niin paljon tekemistä, ettei saa mitään aloitettua. Tuttu tunne noin niin kuin arkena. Ja oikeestaan nytkin, mutta näin kesällä en ihan hirveästi jaksa ahdistua. Huomenna kuitenkin pitäisi pitää suursiivousta.

Minä kuulemma käänsin tänään kahden (tylsistyneen) tyhjänistujamiehen päät huoltoasemalla kun vein pyörän parkkiin. Jos minusta onkin yhtäkkiä kuoriutunut huomaamattani nainen, kun täysi-ikäisyyteenkin on enää reilu kaks kuukautta?
..HAH as if ;D

Tahdon olla vielä tyttö.

Autettiin Hepen kanssa äippää perkaamalla mansikoita sen hillontekoa varten ja sitten katottiin viimeinkin Leijapoika. Oon halunnu nähä sen siitä asti, kun luin sen kirjan, mutta saan aina tosi hyvin aikaseks asioita ja silleen. Mutta nyt katottiin, ja oli se ihan kattomisen arvonen. Se on samalta ohjaajalta ku Finding Neverland, minkä huomas jotenkin tunnelmasta ja temmosta.

Tänään opin ruotsissa, että Muumilaakso on Muumindalen (minä en ihan totta muistanut sitä, noloa, pitäisi se tietää..) ja että 'mennä talviunille' on gå IV i ide. Tätähän pääsen siis ihan varpilla käyttämään kirjotuksissa ja sillain. Joopa.

4 kommenttia:

Henni kirjoitti...

Hepe?! Ihan ku tepe. Niin ku teini. Hyi.

pikku-oRkki kirjoitti...

En jaksanu enää laittaa Henni tai Henzki :D tuli Hepe

mirjami kirjoitti...

Se johtuu vaan tisseistä.

pikku-oRkki kirjoitti...

Kiva, kiitos Mirkku taas näistä rohkaisevista sanoista.

Ihan ku minä olisin ikinä mitään tissejä pyytänyt. Saakeli.