sunnuntai 9. elokuuta 2009

Kuka voisi kellot seisauttaa

Voi miten kaunis kaunis ilma oli tänään. Muut teki vene-/kajakkiretken Kaijansaareen ja minä jäin möksälle pitämään Neralle seuraa . Oli ihan superlämmintä, varsinkin kun meidän laiturille paistaa aina aurinko. Kirjotin siinä enkunainetta aiheesta, miten sääolosuhteet vaikuttaa mielialaan. Haha.

Rupes vaan nukuttamaan ihan törkeenä ja sitten nukuin siinä auringossa ja sitten siirryin nukkumaan riippumattoon, ja voi miten siinä on mukavaa tahdon sellasen omaan huoneeseen sängyks.

Istuskelin myös ties kuinka kauan siinä laiturin korkeemmalla tasolla niin ettei jalat yltäny veteen. Olin vaan ja lauleskelin ja join Jaffaa ja yritin tallettaa sen tunteen aivoihin syksyn varalta. Koska kohta se tulee, rytinällä, varsinkin kun koulut alkaa. Sillon mikään ei voi enää pysäyttää ilmojen kylmenemistä ja lehtien värin vaihtumista ja sitä että ne alkaa tippua puista.

Minä kyllä tykkään syksystä, se on ihana ja kaunis ja ah, mutta en tykkää siitä, mitä se tuo mukanaan. Esim koulun. Ja kaiken vastuun ja arjen ja suoritukset ja kiireet ja stressin ja kaiken sellasen.

Nyt on sellanen fiilis, että haluisin pysähtyä ja pysäyttää kaiken ympäriltäni. Ettei aika etenis, että saisin olla tässä tilanteessa niin pitkään kun kyllästyisin.

70 päivää täysikäisyyteen. Eilen mietin Maijukan kanssa mesessä että mitä teen mun synttäreillä. Toisaalta olis kiva juhlia kunnolla, mutta on ystäviä niin eri yhteyksistä, ettei kaikkia voi ympätä yhteen, koska ne ei tunne toisiaan ja sit se on teennäistä ja vaivaannuttavaa. Toisaalta taas mulla on tapana masentua aina tyyliin päivää ennen synttäreitä, joten ehkä paras ratkasu olis vaan mököttää yksin erakkona jossain eikä olla sinä päivänä missään yhteydessä keheenkään. En tiedä. Mutta eipä tässä vielä oo kiire.

Maijukka ehotti et tekisin itelleni kakun ja heittelisin ikkunasta ihmisiä sillä. SE olis kivaa!! Mutta meidän ikkunat on niin kaukana tiestä, ja siinä kulkee ihmisiä suhteellisen harvoin. Joten ei ehkä sitäkään.

Kaipaan juoda jotakin minun Paavo-mukista nyt kyllä.

3 kommenttia:

Henni kirjoitti...

Etkä muuten tasan mökötä ! Me pidetään siitä huoli.

mirjami kirjoitti...

Eikö voitais sun synttäreillä lähtee porukalla johkin keikalle kuunteleen musaa? :D tai ainakin siinä lähettyvillä, jos ois joku bandi. Meinaan lähipäivinä. Minne vaan.

pikku-oRkki kirjoitti...

Kyllä soppii esim, mikä on porukka?